alahan

Hi mommies.. cuma nak share, start dapat tahu preggy ni alahan masyaAllah teruk sangat ?muntah dari bangun pagi sampai nak tido malam, alahan dengan bau2 sampai nak masak, nak basuh kain baju pun tak boleh, tak ada mood, kuat tido ? Cuma saya nak tanya, makanan apa untuk kurangkan rasa loya tekak ni. Kalau makan masam2, pedas cepat sangat muntahnyer. #7weekpregnancy

1 Trả lời

lain org lain alah nye.. kne try and error mkn tu.. mula2 dlu sy ok mknn pedas ngn masam.. lama2 itu plak punca muntah.. so x mkn da.. minat manis2 plak skarang ni.. 😅