mengandung even makan pil

hi mommies, buat test td naik 2 line, tapi baru 5 bulan bersalin czer, hari hari makan ubat pun still sangkut. what should i do? agak stress bila fikir. help me

2 Các câu trả lời

awak makan pil apa?, jgn stress okay, anggap ini rezeki awak lagi. kuatkan semangat, kalau misi/doktor tanya, ckp benda mcm ni. lagipun ada juga yg mcm awak tak skip tapi sangkut.

1y trước

kalau bersalin normal takpe, ni saya baru je lepas czer then sangkut tu yg stress huhu

dah brapa week?.. memandangkan awk baru 5bulan lepas czer sy rase awk patot cepat2 jumpa dgn nurse/doktor dulu.. mintak pendapat n nasihat dorg..