Pampers NB

Hi Mommies, brp pcs pampers NB kene beli ye? 30pcs cukup ke?

2 Các câu trả lời

Untuk 1st timer, beli yg paling sikit dulu sbb kita tak tau berat anak yg dah keluar, besar mcmana. Ada ygbaby keluar besar, guna saiz S. Macam saya, saya tengok anak2 buah saya sebelah saya dan sebelah suami. Rangka besar tapi purata berat anak2 buah 3.++kg. Yg paling besar 4.++kg sorang tu je lah. So, saya beli set newborn Drypers je. Dlm set tu ada diaper, wet tissue, baby bath, baby head to toe wash,, shampoo dan bedak. Ni dah 2 tahun Syampu belum habis lagi, bedak memang saya tak gunakan bedak utk anak. . Suami pakai sikit dan anak buat main bedak. 😀

3d trước

Shikin Khan; kat pasaraya Zemart, N9.

beli 1 pax dlu