Breast pump

Hi mommies, boleh tolong suggest brand apa yg baik? Ada banyak sgt brand breast pump di pasaran dan harga pun tinggi sangat. Saya housewife

2 Các câu trả lời

for me, housewife just spare manual pump dah cukup. sbb actually manual pump akn bg result lebih byk dari electric. and manual punya tak semahal electric

1y trước

tq sis

Beli electric pump dekat momo house je sis dalam shopee. Murah je. Below RM50 boleh dapat. Tak payah beli yang mahal. Feedback semua cakap okay

1y trước

tq sis