Baby tak mahu susu badan

Hi mommies. Boleh tolong share ada tak sama experience macam I? Baby minum formula. Tak nak sangat direct feed. Ada time nak but jarang. Kalau bagi susu dah pump pun sometimes tak nak. Macam mana nak buat ya? I sampai nangis setiap kali dia reject susu I 🥺

1 Trả lời

anak sis macam biasa. tolak time df. jd saya just pam n buh btol je. so far ok la dy nak minum. anak saya dy mix. susu bdn mnom fm pon mnum time bby dulu. sis try je bg dulu lg. jgn putus asa ok💪🏻

2y trước

Alhamdulillah now dia dah accept bm dalam bottle and Ada sikit direct feed. Thank you so much❤️