Snacking waktu pantang

Hi mommies, boleh tak share apa yg mommies semua makan utk snacking waktu pantang. Lain macam la tahap kelaparan bile menyusu baby ni 😅. #day20

2 Các câu trả lời

selagi awak xde alergik dengan apa2 makanan.. awak boleh je nak makan.. awak boleh baca dekat posting page fb doctor imelda balchin pakar o&g..doctor ada share pasal pemakanan kita☺️

boley try almond or any kekacang yg awak suka selagi xde alergy. yogurt or buah pun ok. try to snack as healthy as u can sbb snacking ni mmg akan kerap kan hehe 😊