susu

hi mommies ,boleh tak mommies semua kongsikan gambar susu y mommies tgh minum/amalkan . saya tengah survey nak beli susu ,thankyou ❤️

33 Các câu trả lời

Frisomum gold

Saya minum susu ni

5y trước

dulu bfore preggy takleh bau susu kurma ,now cuba minum eh sedap pulak haha

Try ni sis

frisomum

Anmumm

Anmum

Sy minum susu kambing wildan.. Xmanis dn memang xda rsa vanila susu tu mcm susu2 yg lain... Lg pon ni elok ntuk elak kn kuning bkal bby kita nnti 🥰 try la....

Sy susu utk ibu mengandung semua tak masuk. Klu minum cirit birit. Misi nasihatkan sy try susu everyday. . Memang sy sesui dgn ni susu.. Sy teruskan minum Susu Everyday.

similac vanila.. campur fernleaf n milo.. emmmm...