List barang untuk dibeli

Hi mommies, boleh tak list kan brg2 keperluan baby and berpantang nanti sbb sekarang nak masuk 6 bulan dah tapi barang pun tak beli apa apa lagi. Pls help😉

1 Trả lời

di sini saya sharekan link nya..hrp dpt mmbntu puan 😉✌🏻 https://my.theasianparent.com/checklist-barang-baby mcm tuk baju newborn jgn beli byk2 tw... nnti bila bby msuk umur sebulan bdn baby cpt bsr.. jd kalau nak beli bykkn beli size besar.mcm.newborn dlu sy beli 4 pasang shj..mcm sarung tgn pun sm jgn beli byk2 ..sbb nnti bila bby dh mula hisap jari dia takperlu pakai sarung tgn dh..sbb bby dh mula belajar tuk explore.. mg dpmudah segala urusan puan di sana..Allahuma aamiin Ya Mujib..