PEMILIHAN SUSU FORMULA

Hi mommies ! Boleh sugguest tak susu apa yang rasanya seakan susu ibu and bagus untuk baby ? Kadang kerja takde masa untuk pam susu , kalau pam pulakk kadang susu tak sampai 2 oz . #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #babygirl #5bulan

1 Trả lời

Emm susu ni ikut taste budak. X semua nk brand sama mcm baby A. kna trial and error. Anak sy nsb baik frst terus suka susu enfalac. Tak tukar2 susu. Ada susu buat baby sembelit etc. So mmg kna cuba n tgk