Nutrisi yang boleh bantu tambahkan air susu

Hi mommies ! Boleh suggest tak makanan utk tambahkan air susu ? Anything as long as boleh tambahkan air susu . Sebab lately anak kerap susu even dah start campur formula ☺️#firstbaby #pleasehelp #1stimemom #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

saya minum ni sis untuk tambahkan air susu.. dia campuraj minuman herba yang boleh beli kat kedai herba cina tu.. tapi ni dah siap packinf ..complete semua. nah link shopee https://shopee.com.my/miaiema97/13678527208?smtt=0.0.9 sis cubalah .mana tau membantu