PAMPERS MEWBORN

Hi mommies, boleh suggest pampers newborn tak? Dah baca review review semua tapi masih konfius nak beli mana satu brand. Risauu anak nanti sensitif kee kan. Terima kasih

1 Trả lời

Sy beli brand beenies sis, sbb adik ipar sy yg suggest. So far anak dia okay je pakai tu, takde sensitive skin problem dan yg penting tak mudah bocor 😊

8mo trước

Wah first time saya dengar beenies ni hahaha tapi alhamdulillah thank you suggest. Harga pun murah