Pampers Newborn

Assalamualaikum. Nak tanya mommies yg berpengalaman. Untuk pampers newborn brand apa yg best mommies pernah guna? N sebelum bersalin prepare 1 pack je dulu okay tak agak2. Ingat nak beli huggies air soft 68pcs tu dulu. Agak2 tahan dalam berapa hari ye kalau newborn. Terima kasih ☺️☺️

4 Các câu trả lời

pampers ni pun u kena try n error sis . mcm anak i dulu pakai petpet masa newborn , tapi tak ok pulak naik ruam2 . then tukar mamy poko okay dengan dia . mcm i dulu sediakan 1 pack dulu . kalau boleh apply free sampel , apply je banyak2 untuk dekat hospital nanti . kita tktau anak keluar gebu atau kecik kan , atleast ada spare . kalau u nak beli dulu yang 68pcs tu pun ok . slalu baby newborn ni mmg akan kerap guna pampers , dorang banyak kencik & bok 💩 jugaaa . so 1 pack pun dah ok if u nak cuba dulu

6mo trước

Okay baikk. Tqsm tauu

Dlu sy guna drypers jak.. kali ni nak jg try huggies airsoft tu. Ok jak prepare 1pack jak dlu tapi better prepare 2pack lah sbb newborn ni biasanya rajin membuang.. 2pack tu rasanya blh tahan dlm seminggu lebih atau 2minggu.. bergantung dgn baby jg sbb klu dia kenyang, rajinlahh tu membuang 🤣

6mo trước

Okay2 baik. Tqsm ☺️

biasa ikot kulit anak jugak ..hormon masing2 tak sama.anak2 saya sesuai jenama petpet ,jenama lain kulitnya jadi merah2 .

6mo trước

Tulah ada tengok jugak. So mmg beli sikit je dulu apa2 brand pun kan sbb nak tengok dia okay atau tak

kena kira la. 1hari dalam 5 6 keping pampers. sebab nak tukar 4 - 5 jam sekali. so darab bahagi lah.