overdue lebih 40 minggu tiada tanda

hi mommies.. boleh sharekn pengalaman overdue lebih 40minggu tak😭 risau betul lah.. tiada sebarang tanda lagi setakat ni#pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy dlu mse beranak ank no3 2017 dh lbeh 41mggu sis..msok ubt 10 pg 2x xjln lpastu doc msok belon pkl 4ptg utk cptkn bukaan jln..last2 belon pon xnk kluar wlupon dh penuh smpi mlm tu sblom tido doc suruh nurse ikat hjung belon tu dgn btol air biarkn trgantung smpi belon tu jtuh sndiri..last² xjtuh jgk sy yg xselesa nk tido pg pkl 5pg tu perot makin sakit sy teran plan² baru belon tu kluar..

mg dpmudahkan segalanya amiin