Bersalin elective czer anak melintang

Hi mommies boleh share tak sekarang hospital kalau kita czer, kita kena stay hospital berapa lama sbb nak prepare barang. Ke lepas czer tu esoknya kita dh boleh keluar? Anak first so saya taktau sangat hehe. Skrg dah 36w dah.

2 Các câu trả lời

Baru tanya doktor hari tu. Dia kata bergantung jika ada komplikasi atau tidak untuk discaj 3 hari selepas. Normal boleh la esoknya keluar. Sebab doktor nak tengok kita kencing, berak, kentut ada masalah atau tak lepas czer.

kalau czer biasanya kalau tkde pape masalah kena dduk 3 hari 2 malam mcm tu