Elective Czer Hospital Melaka

Assalamualaikum mommies, nak tanya. Saya dpt tarikh czer di hospital Melaka pd 3 July InshAllah. Nak tanya ada tak mommies yg pernah bersalin hospital Melaka secara czer? Berapa anggaran bill ye utk bkn government servant? Dan agak2 berapa hari kena stay hospital kalau takde apa2 masalah? #advicepls #ingintahu

2 Các câu trả lời

mcm sy dkt HTA Kl kena Rm150++..sy warded 29/4 discharge 4/5.. harga baby lain sbb baby ddk dlm NICU kena pakai mesin oksigen, on antibiotik seminggu..total Rm215.50

standby je rm250. selalu nya bwh dari tu. kalau anak masuk nicu harga lain. selalunya kalau xde mslh 2mlm je dlm ward. x termasuk sblm bersalin.

1y trước

Baik sis. Tq for your info 💞