Bayi 1 Bulan 8 Hari

Hi mommies, boleh share tak perangai baby 1 bulan macam manaa ye? Memang asyik nangis ye? Dia lapar, mengantuk pun nangis. Waktu lepas mandi sekejap je mood elok, tak sampai berapa minit dia dah mengantuk dia nangis sbb nak tido. Normal ke ye mommies? #firstmom

3 Các câu trả lời

normal sis, baby saya 1 bulan 14 hari, baby minum susu badan, mmg asyik menyusu, baby sya 1/2 jam menyusu, klau tepung kenyang lama sikit.

normal. rutin dia mmg menyusu dan tidur saja. playtime kejap lps mndi.

nama saya lantan isah