Susu badan sikit

Hi mommies, boleh share tak cara boost susu? Harini dah masuk hari ke tujuh pam susu. Amount yg dpt still sama. 20ml untuk setiap breast sekali pam 30minit. Baby kuat susu bagi 40ml memang show tanda susu tak cukup😭 Sy tak direct bf sbb tak pandai latch, baby mengamuk😭 Tapi bila konsisten pam pun, amount masih sama😭😭😭 #SeriusTanya #bantujawab #Buntu

3 Các câu trả lời

nk boost susu bdn kena bg direct latch..sbb ransangan mulut bby tu kunci dia..klu bby tak pandai latch dptkn konsultasi penyusuan (LC) yg berdekatan, ataupun blh tanya misi kk.

4mo trước

ada bawa. okay baik. nnt sy tnye. terima kasih ☺️

kena jaga emosi..kena set dlm otak,susu byk tuk bg pd baby..in shaa allah,nanti Allah permudahkn urusan sis..cube try minum sawannah coco+nestum..

4mo trước

baiklaa.. terima kasih share tips🥰❤️

Boleh cuba minum susu kambing sehari 2 kali .. makin kerap minum nt mkin lama makin banyak susu

4mo trước

tgh amalkan sis. moga ada hasil. terima kasih 🥰