barang baby

Hi mommies. boleh saya tahu utk newborn baby barang apa je yg boleh dahulukan utk beli dulu. mcm stroller ke carseat ke. apa apa yg penting lagi utk dahulukan. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

carseat, tmbah² ibu bekerja nanti nak hantar baby sendiri atau nak bwk ke klinik sendiri senang. stroller ni jarang² guna.. tupun kalau jenis rajin berjalan

carseat penting..kalau stroller anak 3 bulan lebih boleh beli da..