Result NT scan

Hi mommies, boleh saya tahu siapa yg ada pengalaman buat NT scan. Selalu result dapat on the spot ke? Atau kena tunggu beberapa jam atau hari?

1 Trả lời

hi, nt scan yg utk detect abnormality dekat baby kan? if yes, boleh dpt time tu juga, doktor/sonographer yg diiktiraf boleh tengok time scan. Macam klinik yg Sy pergi, sonographer dia siap ceritakan apa dan kenapa utk setiap scan yg dia buat. So on the spot boleh tau, nanti dia akan print gambar and result sekali utk reference. Next masa consult doc boleh tanya, doc akan terangkan lagi😊

1y trước

Ya utk detect abnormality mcm Down syndrome. Okay terima kasih bnyk. Esok in shaa allah nk buat NT scan. Semoga semua okay amin 😊