Susu ibu mengandung

hi mommies, boleh saya tahu kalau mcm time mengandung saya nak tukar tukar susu yg saya minum boleh atau tidak ya? contohnya skrg saya minum enfamama and lepas habis nanti kalau saya nak tukar ke susu lain mcm frisomum ke atau anmum ke atau similac mom ke boleh ke? and bagi mommies semua susu apa yg paling ok ya? saya hb low skrg minum enfamama harap next appt 21hb ni hb saya menaiklah. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstpregancy #firstmom

1 Trả lời

Boleh tukar. Tapi setahu saya susu tak menaikkan hb. Untuk hb ni mungkin boleh focus juga kepada pemakanan.

2y trước

tu lah tapi sbb nurse suruh cari susu yg sesuai juga untuk bantu