Potong kuku dalam pantang

hi mommies. boleh ke potong kuku sy n kuku baby time dalam pantang? org2 tua dulu mcm larang poting kuku. tp xselsesa la.

5 Các câu trả lời

kalau nk potong, potong je tapi pastikn xda org tua disekeliling awk, mcm saya brpntg mak saya jga, jadi fhm2 lah.. lps 44hari baru saya potong kuku, rimasss tapi saya tahan, sbb mlut org tua ni memg lain mcm, tu baru bab kuku blum lain lagi, hari2 mak saya sbut bentan bentan bentan, nasib xbentan pun 🤣

blh je sis, org tua2 mmg die larang, sbb org tua yg tua dari die pesan mcm tu 😂tp kalau kuku panjang kan xbaik juga.

Allahuakbar. Sy xtnya sapa pn main potong ja.. takut kuman lak pnjg2 dgn dok cuci pampers baby sama. Tkut tak bersih

Saya lepas surgery dah potong kuku 😅

Mestilah boleh.