Detail scan

Hi mommies, boleh ke nk buat detail scan masa 24 weeks? Saya pjj dgn husband. Nk tunggu dia balik baru nak scan.

8 Các câu trả lời

Boleh..tp rasa ny dipend tempat kot sbb ada yg nak buat detail scan ni ambil masa n kalau baby dh besar sangat susah jugak lah

atas klinik kot. sbb sy swasta buat on 20w. ada yg ckp dr xbgi dh lpas 24w

ada klinik yg still accept. kena tny n booking awal if bole

saya dlu buat detail 27week week 😅

bole sy buat masa 21 n 22 weeks

Boleh. Dlu sy buat masa 26w

saya dah buat semalam 23w

1y trước

boleh ya? mungkin klinik tmpt saya nak pergi nie cerewet sikit. tak bagi lebih dari 24 weeks. kata nya baby dah besar.

boleh