Nama Baby Perempuan

Hi mommies... Boleh bg cadangan tak nama bakal bby girl sy nti.. Skrg dh 7m.. Abg2 nama, 1. Muhammad shafiy iman 2. Muhammad shafiy asyran 3. Nur ..... Tq ye.. Puas dh fikir xtau nk letak nama apa🤭

19 Các câu trả lời

Nur saffiyya irdina Nur syamira dayana Nur syuhada batrisha Nur syamimi qistina Nur syakirin aulia Nur syazwani quraain Nur syazliana auni Nur sofea afeeya Nur syahida saheeda

4y trước

Tq sis😍😍😍😍😍

Nur Syafawati Aulia Nur Sarah Airani Nur Syifa Senrose 😂 Btw tahniah 😊

4y trước

Tq ye.. Senrose xthn tu😄😄😄

Nur Surfina Medina ❤️ Surfina - suci, bersih Medina - Bandar Madinah

4y trước

Tq.. Tp ank buah dh ad nama tu

Nur Shafiyyah Fatihah Cahaya yang jernih yang menjadi pembuka 🥰

4y trước

Tq sis.. Sdp nama tu

ayra sumayyah 😍 sumayyah huwainaa 😍 sumayya faheema 😍

4y trước

Tq ye. Alaa nama sumayyah tu ank ex... .kang dok teringat pulak🤣🤣

Nur laila sofea.. Nur laila humaira.. 😍😍😍😍😍

4y trước

Tq sis.. 😘😘

Nur safiyya auni Nur sofea ufaira Nur sirhan amani

4y trước

Tq sis💖💖

klu bby sy girl. sy nk ltk hayfa qhadeeja.

4y trước

hayfa bermksd lembut suaranya.. qhadeeja bermksdd isteri rasullullah

Nur Syafiah Umaira Nur Syafiah Basyirah

4y trước

Tq sis💞💞

Nur Amani Sofia Nur Airis Syamimi

4y trước

Tq sis❤️☺️