susu fm & air mineral

Hi mommies, bole ke bancuh susu fm+ air mineral spritzer tu ? Ke kena rebus dlu air mineral tu ? atau lebih baik bancuh susu guna air paip yg di rebus ? lagi satu , mmg tak bole ya bancuh susu fm guna air coway tu ? sorry bnyak tanya tq mommies 🥹

5 Các câu trả lời

hi, sy prnh terbaca utk baby sepatutnya tak boleh guna air mineral, better coway atau kalau nk beli jugak beli jenis air minuman bkn mineral. sbb perut baby tak boleh proses lg mineral dlm tubuh diorg. so kalau nk beli jgk, beli air minuman which is penutup wrna putih

Kt kotak susu fm ada bgtau suhu air utk bancuh susu. Takda masalah air coway pun if perut anak boleh terima

sebaiknya air yg dimasak dan disejukkan dkt suhu bilik

Saya bancuh guna coway. Senang jimat masa.

Saya bancuh guna air coway 😅