keputihan berketul

hi mommies, biasanya sy keluar keputihan sikit je time pregnant. tp harini balik kerja sy singgah mr diy, jalanjalan dalam tu bila balik rasa tak sedap. bila tngk ade keputihan berketul, tak pernah keluar sebelum ni besar tu. sy pregnant 5 months. bahaya ke? apa perlu sy buat? 🙁

2 Các câu trả lời

kalau selagi tak bau pelik dan tak gatal.. rsanya ok ja. sbb prnh bgtau dkt kk mcm tu jgk.. kdg bnyk kdg ckit kdg berketul, misi kk kata asalkan tak gatal dan tak bau pelik, ok

kalau pegi clinic dr boleh bagi ubat keputihan n buat swab tgk kalau ada kuman.. ada yg kena buat rawatan selepas bersalin..