12.12 Shopping hehe

Hi mommies! Beli apa kat Shopee? ??

12.12 Shopping hehe
12 Các câu trả lời

12.12 smua bli brg bby,,ummi dia xbli ppe pon,, ble nak ade ank nie,, dlm kapala smua pkir psal ank je,, hehe,, sy beli bedung, pampers, baju n tuala bby.. baby lahir feb 2020.. alhamdulillah skrg brg bby da 95% lengkap.. #1st mother

4y trước

Alhamdulillah. Seronoknya tak sabar sampai

Wah shopee gak 🤒 demam shopee gamaknye 😪 barang x sampai lagi 😴 haduii 🤤 tak sabar tggu barang ibu 🙃 brg baby dh beli

4y trước

Hahaha samala rsnya dh byk habis. 🥴🥴 Tgh tunggu barang jugak ni

Set pkaian bby tilam bby klambu bby bedung bby smua brng bby hahahah

4y trước

Ye sbb murah hehehehe ..

Byk borong brg 👶 jeeee.. Ni nk tunggu promo waktu krimas pulak 😂

4y trước

Oooo..nk uninstall la. Hahaha

Dok rajin beli. Sebab dok sama mcm cjwow shop blh cod. 😂

Bli baby punya dulu..mamanya blum lgi

Tak sempat beli sbb dh beli awal2 🤪

4y trước

Haha! Same here! Tp beli jugak la yg murah2 hehehehe

Belom beli apa-apa lagu

Saya beli brg baby dekat rm200 🤣

4y trước

Hahaha! Mesti byk sbb murah!

Sehari sebelum 12.12 😂

4y trước

Awal sehari. 🤣🤣🤣🤣