Pengalaman minum air gula

Hi mommies. Before this ada la kawan2 bagitau minum air gula ni menyeramkan, tak sedap rasa nak muntah. Kita pun terpedaya sebab boleh bayangkan betapa pekatnya air tu nanti. Nak pula bila saya sendiri tak minum air manis sangat, asal minum je mabuk haha. Then semalam minum air gula, hm rasa nak cepuk manusia yang duk takutkan orang tu. Elokkkkk jeee tauuu sebenarnya. Cuma effect selepas tu je la mabuk, sama macam bila minum air manis biasa. Memang rasa pening, shaking nak tido aje. Nasib lee parking kereta dekat, boleh tido kejap dalam kereta. Tapi bila orang tanya saya cane minum air gula, saya tetap jawab tak sedap, rasa nak muntah 🤣 Untuk mommies yang baru nak minum air gula tu, good luck okay 😝

2 Các câu trả lời

saya minum semalam.. harini pagi lagi misi dh coll.. sangkut.. esok start buat bsp

4t trước

Kalau sngkut nurse call kalau tak nurse snyap je mcm sy hehe smpai sy yg tnya misi sndri result tu

😂 Kan...? Tak lah seteruk mana

4t trước

itulahh kadang saje buat teruk sebab nak takutkan orang lain. dahla kita ni jenis senang termakan umpan. tak pasal pasal rasa dipermainkan 😂