Berak baby

Hi Mommies , baby sy 1 bulan 26 hari . Tapi dalam seminggu ni dia berak selang seli . Hari ni berak, esok tak . lepas tu esok berak semula ( warna nye tak kuning mcm biasa . dia mcm hijau2 sikit) . Anak sy minum susu fully fm . Normal ke ya ? anak sy active , perut tak keras sangat. sy tekan sikit lembut juga . Harap boleh share pendapat . 🥹#ingintahu #firs1stimemom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

hi mummy.. normal y penting perut lembut.. anak i 14 hari tak berak.. tp doktor cakap okay je..

9mo trước

oh tp anak i fully bf

normal