Baby merengek waktu dbf.

Hello mommies. Baby saya 1bulan lebih. Kenapa dia mcm merengek/meragam marah waktu dbf ya?? #bantusharing #bantujawab

5 Các câu trả lời

mostly sebab dia tak selesa. kena tengok simptom2 lain nak tahu kenapa dia tak selesa. ada tersedak ke, dia tolak breast ke, tangan tak duk diam ke etc.

mgkin susu keluar laju cuba buang dulu susu sikit sblum nk bagi baby isap

susu awak laju pn satu sbb bby akn xnk.cuba awak marmet dulu

sama ada sebab flow susu laju atau baby tak selesa

5308707