senaman ringan 22w

hi mommies .. ape kabar .. sy nk btanya .. skang sy 22w + Dan ni pregnancy yg kdua.. bolehke sy buat senaman ringan/aerobic ringan kt dlm umah ? sbb sy x larat nk jalan jalan kaki kat luar rumah ptg2 tq mommies #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

5 Các câu trả lời

Boleh! Tapi pastikan tak sampai susah nak cakap semasa exercise! Boleh je YouTube pregnancy exercise. :)

boleh je sy masuk tri2 ni dh mmg aktif dah suka buat senaman. ptg2 brisk walk taman

sama la 22week memang kalau berjalan g pasar beli barang memang rasa mengah penat je

6mo trước

betul Tu sis .. sy klau kuar beli g pasar ke jalan jalan ke balik umah mesti rse penat la lenguh betis la then sy tido 😅

sama.. mmg xlarat kn.. fikir bnyk kali nk g pasaraya 🤣

boleh