😲 Simptom-Simptom Ingin Bersalin

😳 Mommies, apa tanda-tanda ingin bersalin yang anda alami? Menggigil satu badan atau rasa nak kencing selalu? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

😲 Simptom-Simptom Ingin Bersalin
40 Các câu trả lời

Harini 38 minggu 6 hari tapi baby still suka duduk dalam perut 🥰 doakan saya dipermudahkan urusan bersalin 💓

anak pertama induce ubat, turun darah mcm period subuh2 lepas subuh pecah ketuban petang Selamat melahirkan

Discharge darah sikittt sangat tapi dapat rasa nk bersalin terus call husband minta balik

lendir campur darah then diikuti dgn contraction di rumah..pergi hospital bukaan dah 4cm

Start dgn kerap nk buang air kecil lepastu sakit contraction pg hospital bukaan dah 6cm

cume mengeras perut 6 org ank..takde tande pe2..doc ve baru kuar lendir darah

anak pertama air ketuban keluar sikit².anak kedua keluar darah cmpur lendir

lendir darah dan leaking ketuban.. tiga tiga ank sama.. no 4 ni xtaw lgi ..

rasa contraction.. tp smua overdue.. rasa mcm sengugut gitu☺️

cirit birit, kerap kencibg, lendir darah & contraction