Berat Anak Kurang

Hello Mommies... Anak Sya No. 2 Thn Ni Masuk Umr 5thn...prmpuan.. Tp Berat Dia Tdak Smpai 14kg...dlm 13.8 Sja... Tdak Myusu Botol... Tdak Mkn Sayur... Tdak Brapa Mkn Daging Jg.. Ada Tips Spya Berat Ank Naik?

6 Các câu trả lời

chesse la ramai budak suka cheese. or homemade nugget, usually diorg suka goreng2 x mkn nasi sgt.

sama anak sy 14kg lboh je berat tggi pun x smpai 100.5cm

Sebaya anak sy. Tinggi dia balance tak dgn berat dia?

6y trước

nanti sya cuba bagi multivitamin with lysine.... dan susu kotak full cream. thanks sis

Anak sy pun ssh mkn

sama anak sy