RUAM DI LEHER BABY

hi mommies, anak sy kerap beruam kat leher. dah jumpa dr bagi krim ceradan. tapi sy perasan lepas pakai krim tu terus kulit kering pastu mengelupas sampai luka mcm dlm gambar tu. krim sy bagi tak tebal pun. apa patut sy buat ye mommies? seram tengok luka mcmtu kat leher anak 😰

RUAM DI LEHER BABY
2 Các câu trả lời

anak sy pon cm ni. sy x letak apa2 krim. just lap dgn air. tiap kali anak mandi, lap dgn kapas. pastikan anak tak rasa panas. bilik kena sentiasa sejuk. tak pasti la pndpt mommies yg lain.

Saya sapu nipis dua krim ni. Esoknya dah boleh nmpk berubahan