Bcg baby bengkak

Hi mommies. Anak sy baru sebulan. Kesan bcg naik bengkak & nak bernanah macam ni. Normal je kan? Selalunya berapa lama baru bengkak surut ye? Thanks. #firstmom #firstbaby

Bcg baby bengkak
33 Các câu trả lời

normal je awk.. baby sy pun mcm ni jugak.. lama lama dia pecah sndri.. jgn usik, jgn letak minyak tau..

anak saya lepas injek cmtu jugak,itu tandanya menjadi,kalau tak jadi bekas,klinik akan injek lagi

Normal sis, jgn letak apa apa ye sis.. dlu anak sy pun bengkak mcm ni, nnti akn sembuh sndiri

normal baby saya pon mcm ni...kalau dh bengkak ok dari x bengkak nanti kena cucuk skali lagi

normal... ank sy bru lps pecah mggu lps.. skrg da jd parut... xperlu letaK ape²...

Normal. Anak sy pun sama jugak. Tapi dah pecah sendiri. Now dah okay alhamdulillah

normal..jgn kacau dan sapu ubat bhgian tu ..nnyi dh nak 3bulan merah je jadi nya

1y trước

Baikk. Terima kasih sis

Jgn la kecam die.. die tanye jee.. mgkin sb die isau sgt tu..

kalau Sy, Sy bawak anak pergi klinik. mcm sakit je Sy tengok