Muntah susu

Hi mommies! Anak saya dah sebulan. Tapi still muntah susu. Kadang sampai terkeluar dihidung. Bila tanya doc semua kata normal. Ada tips apa-apa tak? Saya jadi trauma dah tengok anak macam nieh. 🥹

5 Các câu trả lời

1)sendawakan bby lepas susu 2)tinggikan kepala dgn bantal bby apbila baringkan bby 3)jgn terus baringkn bby lepas menyusu untuk elak susu keluar blik tggu 10-30min bru baringkan bby 4)usaha sendawakan bby klu x pun,baringkan bby dlm keadaan mengiring kiri atau kanan. dulu selalu bby mcm yg sis alami selepas bt benda ne..syukur x muntah susu dah😊

normal sis baby jeluak. smpai 3/4 bulan biasanya. xboleh nak elak, mmg hampir semua baby mcm tu

da try sendawakan dia tak?,

2y trước

Dah juga. Even sendawa pun still sama . 🥹

overfeeding kot..

awk bf ke bg fm.