10m belum merangkak

Hello mommies. Anak saya 10m 9d. Normal ke kalau belum merangkak? Sekarang cuma boleh mengesot je.

2 Các câu trả lời

Setiap baby lain2 so kalau paed kata okay, okay lah tu. Kena selalu try bantu baby utk merangkak as stimulation & encouragement. Anak saya 10 bulan dah boleh berlari manja dgn kasut bunyi2 dia 😁

perkembangan bayi ni xsama setiap org...anak awk dduk dlm walker x?

8mo trước

Umur brapa ye berjalan? Sbb anak saya pon slalu buh dalam walker