ALAHAN 7WEEKS

hi mommies, alahan sye agak teruk. Apa yg saya makan semua akan muntah semula.🥲😭 ada tips tak mommies semua how to deal dgn alahan ni? sye bru 7weeks pregnant

2 Các câu trả lời

Saya alahan teruk jugak, kalau makan semua muntah semula. Last2 saya tak tahan, pegi klinik nak scan confirmkan pregnancy time 8w3d….. saya mintak ubat muntah sekali.. barulah dpt makan ~

cuba bykkan mkn buah2..

2y trước

Alahaii kesiannya..lain org lain caranya kan..sbr ye..cm sy ari tu alahan jgk..x leh slh mkn angin la..ble angin muntah..bau masak pn x leh..smpai 3 bln lps tu abis la..inshaAllah sis pn sama hrp x lama la ..byk2 doa hadapi dgn tenang ye..