Normal ke, x nak suami jauh2?

Hi mommies, agak tersasar ckit soalan kali ni.. ada x mommies sini yg pernah rasa mcm sy, asal suami nak pergi outstation atau pergi jauh2 nak balik kg dia sy x dpt ikut mesti sedih.. nangis2 x nak suami pergi.. kalau outstation boleh consider lagi.. tp kalau lain2 mcm sedih sangat.. lepas tu sy suka fikir bukan2 bila dia jauh jalan.. risau ada apa2 dlm perjalanan.. sy try x fikir bukan2, tqpi still jugak.. mommies ada yg sama mcm sy ke? sy sebelum ni mmg macam ni, tapi sejak pregnant ni makin menjadi-jadi x nak suami jauh2

1 Trả lời

normal tu, suami sy 24 hrs (wfh) kat rumah pun sy sedih klau dia taknak baring teman sy main hp kat katil. kadang2 asyik check suami buat ape, mood pregnant ni nak dibelai dipeluk slalu hm. solution nye sy sibukkan diri buat kerja rumah, tgk brg baby dlm shope.