Share Experience

Hi mommies... Ade yg penah kene 'polyps' tak? Blh share experiences?

2 Các câu trả lời

Polyp tu ketumbuhan kecil kt pangkal rahim. Sy pun ade polyp. Sy tahu waktu 14 weeks. Sekarang dah 19 weeks. Before tu sy kerap bleeding. Ingatkan ancaman gugur. Tp setiap kali scan, baby okay. Sampai 1 tahap, sy pergi hospital. Then doktor check pakai mulut itik. Jumpa ketumbuhan tu. Tp x membahayakan baby -InsyaAllah-. Doktor kate boleh buang after deliver nanti, cuma risiko nye akan bleeding kalau ade sesuatu menyentuh atau menganggu ketumbuhan tu. Contohnye mcm bersama dengan suami.

3y trước

hi, i know dh lambat tp nk tanya jg. sy dh 19w hr ni. masa 15w dapat tau ade polyp. tp Dr tak buang, takda efek pd baby, and dia bg duphaston mkn 3x sehari. tp td lps sy buat keja rumah, ade bleeding. ubat tu plak dh hbis. mcm mna ya? patut sy rest dlu n tgok kalau bleeding lagi byk, or pegi hosp lagi?

Sorry ia .. bole tahu tak Apa tu polyps sis..