EP Mothers

Hi mommies, ade tak yg berpengalaman as EPMom & bertahan sampai 2y or baby dapat bf semula? #1stbaby #1stimemom

1 Trả lời

Sy ep mom (fulltime housewife) dr baby newborn smpai 1y lebih sikit x ingt. Lps tu direct feeding ms ank nk tidur saja sbb dia byk makan makanan dan minum jus buah serta fresh milk pakai botol straw. Demanding dh x sm mcm below 1y. Main byk, makan byk, minum byk trmasuk air masak. Smpai 2y dh slowly wean off. Skrg ank ke3 sy 2y3m, dh totally wean off bf.