Geng due October

Hi mommies.. ada yg due date 27/10 tak kt sini? Dh ada tanda tanda ke tu ? Sy bru 34w5d.. tapi start rse tk selesa sgt baring ke duduk ke smua serba tk kena.. lgi2 time mlm tkyh ckpla mmg tidur skjp2 je sbb tk jumpa position and perut asyik mengeras… skrg ni kerap plk tu keluar lendir putih.. nk kencing cangkung pn Allahu rse berat sgt smpai nk je berdiri.. rse nyeri pada ari ari tiap kali nk kencing.. rse mcm ada something tumbuk dri dlm dkt bahagian ari ari .. seminggu yg lps sy scan baby bru 2.1kg .. position kepala pn dh ada kt bwh.. ad kmungkinan tk bersalin awal ye klau mcmni? Sejam tu tk tahula brpe puluh kali kencing.. #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom #tandaawalpersalinan

14 Các câu trả lời

sama lah tarikh due date kita. sama lah kalau malam rasa macam nak tidor kat tandas je sebab asyik nak terkencing je. sis duduk kat mana?. mana tahu sama tempat ke boleh jumpa kat hospital 😅

2y trước

saya duduk jb