Baby kurang minum susu

hi mommies ada yang pernah try tak appetion baby drop ? saya nak cuba tapi nak tanya pendapat mommies dalam ni kalau ada yang pernah try berkesan ke? sebab baby saya dah nak masuk 5 bulan ni dia susah betul minum susu. baby fully susu formula.

4 Các câu trả lời

dia susah minum mcm mna tu? boleh share tak? anak sy pun 5 bulan susah .

6mo trước

Gap ni normal je utk baby 3m & above. Dia bukan baby lagi yg kena susu setiap 2 jam. Baby ada masalah berat badan ke? Duduk kt line mana?