musuh Ayam

Hi mommies. Ada x yg mcm sy. Bila pregnant mmg xleh mkn ayam. Rasa mual nya yaampun teruk sgt. Sblm pregnant ok je. Kdg2 kan, tgk gambar ayam pun xboleh. Pelik sgt penangan pregnant ni. Sadis. Xtahu sampai bila rasa ni akn hilang. Ada x mommies mcm sy? Bila ye akn hilang?

42 Các câu trả lời

Samalah. Tapi sya semua lauk xboleh makan. Ayam, ikan, daging, sausage semua tu. Cuma dapat makan telur ayam.

Sy langsung tgk mknn pun rs nak muntah. Haha pelik betul...kdg2 baru terpk/ternmpk pun nak muntah..

Sama macam saya.. lagi2 ayam goreng.. tak lalu nak makan.. tapi chicken chop lalu plak.. haha 😂

Sy.... Start mabuk smpai skrg 19week masih xboleh makan ayam... Kembang tekak😅

sy pregnnt first mcm tu, alah dgn ayam..second pregnnt hantu ikan pulak🙄

Normal tu. Sy sampai skrg tak blh makan ayam. Org sebut ayam pn rasa geli.

sama lah sy. dah 5 bulan ni pun still tak lalu makan ayam.

saya awal trimester, hujung² second trimester dah kurang

Saya tak boleh makan ikan Tgk pun dah rasa mual🤢

4y trước

Sama la kita haha

Norml..Tgu dlm bbrapa bln bru ok..Xpon ade yg lma