musuh Ayam

Hi mommies. Ada x yg mcm sy. Bila pregnant mmg xleh mkn ayam. Rasa mual nya yaampun teruk sgt. Sblm pregnant ok je. Kdg2 kan, tgk gambar ayam pun xboleh. Pelik sgt penangan pregnant ni. Sadis. Xtahu sampai bila rasa ni akn hilang. Ada x mommies mcm sy? Bila ye akn hilang?

42 Các câu trả lời

Sy time tak pregnant mmg x minat sgt ayam.. Makan ikan n daging(lembu/kambing). Tp time pregnant terbalik lak,, ayam yg paling di cari 😅 tp syukur lah boleh mkn jgk ade sumber protein

tu biasa, saya dulu tak boleh tengok my kori ice cream tu rasa nak muntah dengan warna warna, buah buah dia letak. sampai saya block la instagram dia asyik keluar iklan je hahahaha

Samalah saya pun . Apapun semua takboleh makan yg boleh saya pun taktahu . Biasalaa kita baru baru mmg mcmtu . Nanti dah 20 weeks pergh dia punya selera kalah laki kita🤣🙏🏻

sy sis . mkn ayam jd loya tekak hahhahahahhahah . rasa mcm kelakar tp tu la hakikatnya . dr awal preggy alah gn ayam . skrg masuk 37week paksa jgk mkn ayam tp bhgian yg xbyk isi

same la kite dari awl mengandung smpai skrg 32w lgsung x masuk mkn aym loya sungguh.. x taw la knpe rase lain sgt aym tu pdhl sblm ni ok je mkn aym. #TAPSuperMoms

🤣🤣🤣sy dri start preggy smpi bersalin x suka ayam x tau knpa bila nmpk aym muntah mual terus syukur lps hbs pantang bru lalu tekak mkn 🤭🤭🤭

sy dah msok 16mggu, dan bru boleh makan balik pelan2 dlm 2-3hari ni 😅. sebelum ni anak2 smpe merayu utk mkan ayam..bila kenang balik kesian diaorg.

normal sis , pmbawakan bby tu .. sy plak xleh tgok ikan 🤣 jd loya je tekak .. bau ikan goreng trus muntah , blum makan lagi 😅

Mcm kakk sy dlu, lali die balik kj blikn aym kfc la sbb die suka, bukak2 je die da tmuntah😂 last2 ank dgn lli die je mkn

sama lah macam saya...kandungan dala 8week...still tak boleh makan ayam..apa lagi bau dia😭😭😭😭