Baby besar n air ketuban lebih

Hi mommies.. ada x dlm ni sama dgn saya.. saya gdm on metformin. Sekarang nak masuk 35minggu. Doctor ckp baby besar n air ketuban banyak. Doctor kk nak suruh refer gh. Selalunya apa diorg akan buat? N ada kemungkinan ke bersalin awal? Doctor nak saya bersalin 38minggu.. boleh jadi ke bersalin sblm 38minggu? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

boleh jd. sbb air ketuban klau byk sgt takut baby lemas. plus klau gdm on ubat mmg automatik kena serah diri utk bersalin masa 38w