Weekly bp check

Hi mommies 👋🏻 ada tk mommies yg kne check bp setiap 2hari sekali ? Sebab berat naik lebih dri sepatutnye? Agak agak kalau over weight sangat dr akan suruh kita bersalin awal tak? Saya dri 28weeks sampai lah nk masuk 36weeks still kena check bp 😭 tapi bila minum air gula normal je takde sangkut gdm and check bp pon tak pernah tak normal. ☹️#firsttimemom #firstbaby

13 Các câu trả lời

sya sis😌😌 dri 26w smpai 32w,...tpi skrng tak dah😅😅sbb slera makan kuat tu yg smpai berat badan naik....