Tips kepala baby masuk laluan #38weeks

Hi mommies! Ada tips tak utk kepala baby cepat masuk laluan? Risaunya lah walaupun baru 38 weeks 😮‍💨 sy buat jalan itik 10 langkah setiap malam. Tu saje

1 Trả lời

bykkn berjalan. bykkn turun naik tangga. bykkn bersama suami. bykkn exercise atas gym ball. tambahkan lg jumlah jalan itik tu. bykkn doa n pujuk baby suruh masuk laluan. suluhkan lampu dkt perut bhg bawah biar baby segera masuk laluan

2y trước

Kepala kat bawah dah, cuma belum masuk laluan. Ohhh awk try tu baby keluar bape week masa tu?