Minum Air gula

Mommies ada tips tak nak minum air gula tanpa muntah? Kita nervous, esok kena minum air gulaa di KK. First time 🥹 #firstmom #pleasehelp #bantusharing

19 Các câu trả lời

Jangan lupa bawa Vicks inhaler atau mana2 minyak panas/berangin yg awk slalu guna utk hilangkan pening/loya. Really helps me. Sapu2 kat hidung sikit. Yg Vicks tu keep inhaling

masa sy 1st hari tu misi tny suka air sejuk or air biasa..sy suka air sejuk so misi suh bawa air sejuk siap ada ais utk bancuh ngn air gula..sedap je masa mnum tu..

dtg awal dapat yg suam suam. mkn makanan berat mcm nasi pukul 6-7. mlm mkn ringan ringan mcm susu dan biskut kering sebelum berpuasa.

minum terus sampai habis xyah berhenti2. minum air gula ni x seram. yg seram tu tunggu result lepas ke xlepas. goodluck

takde benda pun air gula je. jgn overthinking. saya pun heran dgn org yg lebih2 siap nk flavour bagai

3mo trước

baru hbis minum air gula tadii,, okeyja minum tapii yg nak tahan tu yg payah,, habis terkeluar balik air tu.. 😂😂😂

Sy tiap kali minum air gula trus minum je suam2 tu sekali teguk.. alhamdulillah x pernah lg muntah.. try buat

saya first time minum dulu rasa sedap pulak air gula sbb da kehausan puasa kan dari malam tu 😂

Kalau kat KK tu, dtg awal. Amik yg paling suam. So manis dia xmelekat kt tekak compare yg sejuk

mindset. kalau pkir -ve, mmg -ve outcome dia.