Minum Air Gula

Hi mommies! Ada tips tak nak minum air gula nanti kat kk? ramai pesan jangan muntah.. macam mana mommies tahan muntah tu? #firs1stimemom ##pleasehelp #First_Baby

29 Các câu trả lời

saya baru minum air gula khamis .. alhamdulillah..first baby n yg pregnant skrg mmg xde rse apa..buat mcm minum air biasa je..tp result xtau lh mcm mne..huhu 😅

Beli air gula di farmasi sis. Saya beli hr tu perisa oren. Rm18. Trust me, memang air gula yg nurse buat tu akn bt sis menyesal seumur hidup bila minum🤣

ikut tekak masing masing jgk kan sye mse preggy minum air gula 2 kali tak muntah sdp je alhamdulilah tkde sangkut

Minum air gula waktu suam sis... Mcm saya tahan nafas, sekali minum je.. Kalau minum sikit2 rasa nak muntah

mnum 1 nafas n ambik air yg suam..mcm sy 1 shoot je sbb bile stop mmg rse nk muntah blk..gud luck awak✌

Minum sekali nafas. Haha jgn fikir sgt. Mindset kne kuat ye sis. Kalau kne repeat lagiii stress 😅

Saya 1st time mnum jd penin2 lepas tu maybe sbb manis sgt tp takda smpai muntah balik 😅

sy biasa beli air gula yg ada perisa dekat farmasi. setakat ni okay minum. tak de muntah2

sy mnum smbil picit hidung.. mnum skali nafas.. dah telan air gula tu.. baru lepas hidung

Kalau saya minum one go..😄 air sejuk pun one go. pas tu saya makan gula2 fisherman.