Minum Air Gula

Hi mommies! Ada tips tak nak minum air gula nanti kat kk? ramai pesan jangan muntah.. macam mana mommies tahan muntah tu? #firs1stimemom ##pleasehelp #First_Baby

29 Các câu trả lời

Minum sekali teguk sis. Jgn minum sikit sikit. Nt loya nak muntah. Kena minum lg naya

wajib ke minum air gula? ibu yg hamil mmg akan minum ke bila dah sampai waktu? 😅

klu sy dlu minum air gula trus minum ja tanpa henti supaya kita x rasa nk muntah

minum sekali tegup jeee dlm kepala otak jgn fikir muntah2 , moga baik2 momy...

sy beli kat farmasi yg rasa oren tu.. alhamdulillah boleh terima tekak 😅

Sbb lapar sangat kot, so bila minum air gula tu nk bagi hilang lapar je 😅

3y trước

Sy telan je laju2, pastu duduk dalam kereta sambil minum air masak. Lagi lama dlm kk lagi rasa lapar 🤣

minum jgn berhenti separuh2 sis.. truskan sampai habis . 😅

msa minum jgn berhenti dan truska n sehingga hbis segelas

dah lepas minum tu,rehatkan badan..